dinsdag 14 juni 2011

PINKPOP

My nails for Pinkpop, a bit late, cause it's already over and the mani is dead XD But well better late than never right ??
It's Miss Piggy from Catrice as base a layer of Matte topcoat from Hema, Konad with Hema Red and Konad white. Tips with miss sporty. (to lasy to check the color sorry.)Dus Pinkpop !!!

Als eerste, het was super :D Ik heb genoten gesprongen gedanst gegild en vele andere hyper actieve dingen, die daar niet vreemd staan XD. 
Maar laat ik beginnen bij het begin, en aan het einde een opsomming maken van mijn hoogtepunten ;) 

Eerst het rooster ;) 
http://www.pinkpopcentral.nl/wp-content/files/Pinkpop-2011-Blokkenschema.jpg


Als eerste was het de jacht op een snack XD en wij wilden loempia's maar de vietnamesen waren de enige die zo lui waren dat ze hun stands niet voor 3 uur klaar hadden. Dus toen werden het maar andere frituur snacks ;) 
Toen kwam de staat, genoten gekeken gesprongen. Leuk leuk :D 
Toen besloten we dat we bij Coldplay wel vooraanwilde staan. Dus de eerste dag alleen bij de mainstage geweest. We gingen bij Lifehouse vooraan staan. (wat opzich wel vermakelijk was voor een band die ik totaal niet ken) 
Maar toen bleek dat ze het voorste vak elke keer leegden, dus wat gaan we doen ?? Want er stond een giga rij voor de hekjes, wat al voor coldplay bleek te zijn. Fijn dat we het wisten. Ach ja

I wilde heel graag naar Elbow, wat ik er van kende vond ik niet zo heel boeiend maar uiteindelijk besloten we (tussen de coldplay fans door) Voor Elbow in het ietwat lege eerste vak te gaan staan. 
Maar wat was dat tof !! Guy Garvey de zanger van de band is een echte entertainer, hij kon zijn babbeltje hebben en was echt zo'n droge engelsman. Goed om van te genieten :D Ook was de muziek live erg mooi.. Ja ja, 10 punten voor Elbow. 

Dus toen was Elbow over en moest het voorste vak weer leeg. Nja wat ga je doen, je word langs de groep die voor Coldplay er in wil geleid. Dus dan maar er naast staan, om te kijken of we binnen kwamen. Doen andere ook dus jah, iedereen word dan aso... Maar lomp, dat is een ander verhaal. Achter ons sloten nog vele mensen aan. En toen de hekjes de eerste mensen naar het voorste vak door lieten werd het duwen !! We werden helemaal plat gedeukt. Ik denk dat ik zo'n 3 cm slanker ben geworden, mijn ribben gekneusd heb, en iemand me bijna de longen had geplet. Auw Auw...

Maar Coldplay was epic als altijd !!! Chris martin (zanger) was weer lekker hyperactief, de liedjes waren voornamelijk al de oudere, (die ik allemaal wel ken) Maar er waren ook vele, nog niet verkrijgbare liedjes, sommige daarvan misschien wel voor het eerste (of tweede) keer ooit onder oren gebracht van publiek.. 
Ze waren allemaal weer even mooi, en ookal was ik tot nu toe niet zo entausiast over die nieuwe single  Every Teardrop is a waterfall, maar live klonk hij toch heel anders en goed !!! 

Na coldplay waren we dan ook kapot. We waren de ochtend al vroeg op de camping en we waren dus al van half 6 in de ochtend tot 11 in de avond wakker. En druk. en geplet. Dus we zijn (door de drukte) Naar de camping gegaan, nog wat nagekletst en in de tenten gekropen. 


Dag 2 Zaterdag. 

We waren lang niet zo vroeg op het veld als eerder, en HURTS was al begonnen. Ik was ge├»nteresseerd in hun stijl dus wilde even kijken. De rest is naar de Kalm aan laan gegaan. (waarnaar ze naar VersaEmurge zouden gaan) HURTS was Oke, lekker om naar te luisteren maar verder, nee beetje jammer. Dus op naar de 3fm stage. (De andere kant zeker niet in, want Hansen werd door iedereen al weken belachelijk gemaakt, en op de camping was het al niet veel beter XD (sorry Nefke) 

Nja, VersaEmurge, niet denderend de zangeres was wel melig maar daar bleef het een beetje bij, ze deed erg haar best maar wist het publiek niet echt mee te krijgen. 
Tim Knol hebben we geskiped, niemand had er intresse in. Dus we zijn doorgegaan naar de tent voor Cage The Elefant. Vermakelijk Punkbandje maar de tent was een sauna!! En daarna zou Wolfmother komen dus snel weer naar buiten voor Wolfmother. En die braken de boel af :D Weer lekker gesprongen en gedaan. Goede band, goede show. Wel gelachen over hun haar Wat veel XD :D

Daarna even Relaxen bij Graffiti 6 terwijl de rest vooraan ging staan voor White lies en Kings of Leon. 
Graffiti 6 was dus lekker om bij de zon in te liggen, en het hele publiek kwam omhoog bij step into the sun :D 
White lies, was nouja white lies, ze zijn goed maar absoluut geen entertainers is op zo'n festival wel een beeeetje jammer. 

Hiernaar zijn ik en Fr weer terug gegaan naar de  3fm stage voor Avenger Sevenfold. Lekker dark, prachtig decor en na afloop een losse nek XD. Fr was nog even de pit ingegaan, want ja als grote man moet dat toch even niet :P 

Daarna Kings of Leon, ook geen entainers maar omdat je wel genoeg liedjes kent kun je er aardig op los gaan en kwam het publiek lekker op gang. Hiernaar nog even loempia's gegeten (2de lading van het weekend,) een per persoon was wat weinig, dus nog een lading gehaald XD  Daarna naar het Pinkpop plein geweest. Kijken kijken en niet kopen. 

Dag 3 

Scouting for girls hadden we niet echt intresse in, dus even de Kalm aan laan in. I moest zijn mobiel laden, die speed laders daar zijn echter troep, wild eerst mijn mobiel ook laden maar besloot het toch niet te doen. In plaats daarvan ben ik gaan krijten op de muur daar XD. (er stonden toen nog geen andere tekeningen op enkel teksten teksten en nog eens teksten. ) http://www.flickr.com/photos/pinkpopfestival/5830193550/ (dat oog is van mij) 
Handtekeningen achter gelaten voor chinesen die onterecht in de gevangenis zitten (daar ook even geinternet :P) en een foto/handtekening voor boeren in arme landen. 

Even relax luisteren naar Two Door Cinema Club, hadden goede muziek. 
Daarna naar Eliza Doolittle, maar de tent was helemaal vol, dus niet veel gezien. Dus toen zijn we maar weer op het veld gaan liggen voor Go Back to The Zoo, die een geweldig decor hadden !! Ze hadden 2 olifanten en tijdens het optreden verscheen er nog een gigantische gorilla (opblaas dingen) 
We zijn toen voorin gaan staan voor Volbeat om te rocken en onze oren en kei hard af te laten blazen !!!!!!!!!  Ik ben toen nog vol in beeld geweest haha, was bij FR op de schouders gaan zitten, kon alles goed zien, en ze waren goed on stage. Daarna even gaan eten, want Volbeat had alle energie uit me gezogen ;) 

Vervolgens stuiteren tot we kramp hadden met de Kaiser chiefs. 
Laggen en de oogjes verwennen bij 30 seconds to mars. 
Om vervolgens je Batterij weer helemaal op te laden met de fantastische afsluiting van Foo Fighters !! 
Ik heb gesprongen gedanst geklapt en gegild ze waren super. Na afloop had ik nog genoeg energie om het hele publiek te kunnen voeden, heb nog uren lopen stuiteren dansen en zingen XD 

Mijn hoogtepunten waren dan ook : 

Het vermakelijke ELBOW
Het Fantastische Coldplay
Het verassende Avenge Sevenfold. 
En de afsluiting van Foo Fighters. 
Maar overal was het super gezellig. Ook in de ochtend op de Camping, en volgend jaar kun je me er zeker weer verwachten !! 

1 opmerking:

  1. Haha, leuk! Ik hoor van iedereen dat Foo Fighters echt fantastisch was :D

    BeantwoordenVerwijderen